Albertslund Golfklub

Er der problemer med teksten, eller har du ændringer eller gode billeder der skal tilføjes? Så kontakt mig på martin.henriksen@golfspillerne.dk så vi sammen kan få den rettet til. Tak!

Albertslund Golfklub er en hyggelig golfklub, der byder velkommen til alle spillere, uanset niveau. Klubben ligger tæt på København, så den er nem at komme til for golfentusiaster i og omkring hovedstaden. Der er et aktivt klubliv med dame-, herre- og 60er klubber, samt ungdom, klubturneringer og regionsgolf.

Banen er en udfordrende 9-hullers bane, der minder om en smal parkbane med mange træer. Der er fire par 3 huller, fire par 4 huller og et par 5 hul, og afstandene er på henholdsvis 100, 150 og 200 meter. Banen er velholdt takket være de dygtige greenkeepere, og der er også mulighed for at træne på drivingrange, puttinggreen og indspilsområde.

Priserne for at være medlem af Albertslund Golfklub er billige i forhold til andre klubber. Årskontingentet for spillere over 22 år er 5300 kroner, mens unge/studerende og juniorer kan være medlemmer for henholdsvis 2500 og 1400 kroner. Klubben har også samarbejder med andre klubber, hvilket giver mulighed for at spille med billig greenfee.

Albertslund Golfklub er medlemsejet og medlemsstyret, og den blev optaget i DGU som medlem nr. 111 den 1. oktober 1994. Det er nemt at komme til klubben, men når du først er der, kan det være svært at forlade den fantastiske bane! Har du lært at spille golf her, kan du spille på golfbaner verden over. En runde på banen tager ikke 4 timer, da den kun har 9 huller.

Meld dig ind: https://albertslundgolfklub.dk/indmeldelse/

Betalingsmetoder: MobilePay, Kreditkort

abraham rundquist
Abraham Rundquist
Redaktør Golfspillerne | abraham.rundquist@golfspillerne.dk | Se nyeste indlæg

Abraham Rundquist er en passioneret golfspiller og skribent, der fungerer som redaktør på Golfspillerne. Med en dyb forståelse af sporten og dens historie har han dedikeret sig til at informere og underholde sine læsere med spændende artikler, nyheder og analyser om golfverdenen.