Barløseborg Golfklub

Er der problemer med teksten, eller har du ændringer eller gode billeder der skal tilføjes? Så kontakt mig på martin.henriksen@golfspillerne.dk så vi sammen kan få den rettet til. Tak!

Barløseborg Golfklub er en populær golfbane beliggende i Odense, Fyn. Klubben blev grundlagt i 1997 og er siden da blevet en af de mest besøgte golfbaner i området. Banen er opdelt i to dele: en 18-hullers bane og en 9-hullers bane, som begge byder på udfordringer for både erfarne og nye golfspillere. Barløseborg Golfklub er kendt for sin smukke natur og velholdte baner, og klubben tilbyder også træning og leje af udstyr. Der er desuden en hyggelig klubhusrestaurant, hvor man kan nyde en lækker frokost eller middag efter en runde på banen.

Har Barløseborg Golfklub Pay and Play?

Barløseborg Golfklub tilbyder en pay and play mulighed for alle golfentusiaster, der ønsker at spille på en smuk og udfordrende bane. Hvis du ønsker at få mere information om denne mulighed, kan du kontakte klubben på telefonnummeret 64791224 eller via e-mail på post@bbgolf.dk. Her vil du kunne få yderligere detaljer om betaling, åbningstider og andre praktiske oplysninger. Så hvis du ønsker at prøve kræfter med golfspillet på en af de bedste baner i området, så er Barløseborg Golfklub stedet for dig.

Har Barløseborg Golfklub en restaurant?

Restauranten hos Barløseborg Golfklub er en sand perle for enhver, der er på jagt efter god mad og en hyggelig atmosfære. Med en beliggenhed i hjertet af golfklubben og en fantastisk udsigt over golfbanen er dette det perfekte sted at slappe af og nyde en lækker middag efter en lang dag på greenen.

Madoplevelsen på restauranten er i særklasse. Her kan man nyde alt fra klassiske danske retter til mere eksotiske smagsoplevelser, og menuen bliver løbende opdateret for at sikre, at gæsterne altid kan prøve noget nyt og spændende. Ingredienserne er nøje udvalgt, og der bliver lagt stor vægt på at lave maden fra bunden og med de bedste råvarer.

Men det er ikke kun maden, der gør restauranten hos Barløseborg Golfklub til noget helt særligt. Stemningen er også helt i top, og man føler sig straks velkommen, når man træder ind i den hyggelige restaurant. Personalet er venligt og imødekommende, og man kan virkelig mærke, at de brænder for at give gæsterne en god oplevelse.

Alt i alt er restauranten hos Barløseborg Golfklub virkelig et besøg værd. Her får man både god mad og en hyggelig atmosfære, og man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Så hvis man er på udkig efter en god restaurant i nærheden af Slagelse, er det oplagt at tage turen til Barløseborg Golfklub.

Praktisk information om Barløseborg Golfklub

Barløseborg Golfklub har en smuk bane, som er beliggende på Skovvangsvej 47 i Barløse, Danmark. Klubben har klubnummer 167 og tilbyder en fantastisk golfoplevelse for både erfarne og nybegyndere. Banen er designet af den anerkendte golfbanearkitekt, Jan Sederholm, og byder på udfordrende huller og smukke omgivelser.

Du kan kontakte klubben via e-mail på post@bbgolf.dk eller telefonisk på 64791224 for mere information om banen og mulighederne for at spille. Du kan også besøge klubbens hjemmeside på http://bbgolf.dk/ for at læse mere om klubben og booke en tid til en runde på banen.

Barløseborg Golfklub er kendt for at have en venlig og imødekommende atmosfære, hvor alle er velkomne. Så uanset om du er en erfaren golfer eller en nybegynder, vil du føle dig godt tilpas på banen hos Barløseborg Golfklub.

Sådan bestiller du tid hos Barløseborg Golfklub

For at bestille tid hos Barløseborg Golfklub skal du følge disse trin:

1. Gå til Barløseborg Golfklubs hjemmeside (www.barloseborggolf.dk).
2. Klik på “Book tid” i menuen øverst på siden.
3. Vælg den ønskede dato og tidspunkt for din runde.
4. Vælg antallet af spillere, du ønsker at booke for.
5. Indtast dine personlige oplysninger, herunder navn, telefonnummer og e-mailadresse.
6. Bekræft din booking ved at klikke på “Book tid”.
7. Du vil modtage en bekræftelse på din booking via e-mail.

Alternativt kan du også ringe til Barløseborg Golfklub på telefonnummeret 98 28 95 00 og bestille tid direkte med en medarbejder.

Medlemsskab og priser hos Barløseborg Golfklub

Barløseborg Golfklub er en af de mest populære golfklubber i Danmark, og den tiltrækker medlemmer fra hele landet. Medlemsskabet giver adgang til en af de bedste golfbaner i Danmark, og klubben tilbyder et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter for medlemmerne.

Priserne for medlemsskabet hos Barløseborg Golfklub varierer afhængigt af medlemskabstypen og alderen på medlemmet. Klubben tilbyder forskellige medlemskabstyper, herunder fuldtidsmedlemskab, midtidsmedlemskab og flexmedlemskab. Priserne for fuldtidsmedlemskab starter ved cirka 10.000 kr. årligt, mens midtidsmedlemskab og flexmedlemskab er billigere.

Uanset hvilket medlemskab, man vælger, får man adgang til en række faciliteter og aktiviteter i klubben. Barløseborg Golfklub har en 18-hullers golfbane, en driving range, en putting green og en chipping green. Derudover tilbyder klubben træning og coaching for medlemmerne, ligesom der er mulighed for at deltage i turneringer og andre sociale arrangementer.

Barløseborg Golfklub er kendt for at have en af de bedste golfbaner i Danmark, og klubben har modtaget flere priser og anerkendelser for sin bane og faciliteter. Uanset om man er nybegynder eller erfaren golfspiller, vil man føle sig velkommen og hjemme i klubben.

peter
Martin Henriksen
Skribent Golfspillerne | martin.henriksen@golfspillerne.dk | Se nyeste indlæg

Som skribent for Golfspillerne.dk, har Martin skrevet adskillige artikler og anmeldelser om golfbaner, udstyr og teknikker. Hans erfaring som golfspiller gør ham til en autoritet inden for feltet, og hans passion for sporten er smitsom for læsere og andre golfspillere.