Hammel Golf Klub

Denne tekst er AI-genereret. Er der problemer med teksten? Så kontakt mig på martin.henriksen@golfspillerne.dk så vi sammen kan få den rettet til. Tak!

Hammel Golf Klub er en populær golfklub, der ligger i den østjyske by Hammel. Klubben blev grundlagt i 1986 og har siden da tiltrukket både erfarne golfspillere og nybegyndere. Med 18 huller på en smuk og varieret bane er der noget for enhver smag, og klubben byder også på træningsfaciliteter samt en hyggelig klubhusrestaurant. Hammel Golf Klub er en del af DGU (Dansk Golf Union) og har en aktiv medlemsskare, der arrangerer turneringer og sociale aktiviteter året rundt. Klubben ligger i det naturskønne område omkring Skanderborg og Silkeborg og er et populært udflugtsmål for golfentusiaster i hele landet.

Har Hammel Golf Klub Pay and Play?

Hammel Golf Klub tilbyder en pay and play mulighed, hvor enhver kan nyde en runde golf uden at være medlem af klubben. Det betyder, at man kan spille på klubbens golfbane uden at skulle betale et stort beløb i medlemskab.

Hvis man ønsker at få mere information om pay and play mulighederne, kan man kontakte klubben på telefonnummer 86961819 eller på e-mailadressen info@hammelgolfklub.dk. Her vil man kunne få detaljeret information om priser, tidsplaner og andre relevante oplysninger.

Så hvis man har lyst til at prøve kræfter med en runde golf på en smuk og velholdt bane, er Hammel Golf Klubs pay and play mulighed en oplagt mulighed. Man behøver ikke at være medlem eller have stor erfaring med golf for at få glæde af denne mulighed, så det er bare at tage kontakt og se frem til en sjov og udfordrende dag på golfbanen.

Har Hammel Golf Klub en restaurant?

Hos Hammel Golf Klub kan man nyde en fantastisk restaurantoplevelse i smukke omgivelser. Restauranten serverer lækre retter, der er lavet af friske og lokale råvarer, og der er noget for enhver smag.

Menuen på restauranten er alsidig og varieret, og man kan vælge mellem alt fra klassiske retter som steak og pommes frites til mere eksotiske retter med fisk og skaldyr. Der er også et godt udvalg af vegetariske og veganske retter, så alle kan finde noget, de kan lide.

Personalet på restauranten er venligt og imødekommende, og de sørger altid for at give gæsterne en god oplevelse. Der er en hyggelig og afslappet stemning på restauranten, og man kan nyde et godt måltid i gode omgivelser.

Alt i alt er restauranten hos Hammel Golf Klub virkelig god, og den er et besøg værd, hvis man er på udkig efter lækker mad og en hyggelig atmosfære.

Praktisk information om Hammel Golf Klub

Hammel Golf Klub er beliggende på Mosevej 11B i Hammel, Danmark. Klubben har et klubnr på 112 og kan kontaktes på telefonnummeret 86961819 eller via e-mail på info@hammelgolfklub.dk.

Banen hos Hammel Golf Klub er en smuk og udfordrende 18-hullers golfbane, der er designet af den anerkendte golfarkitekt Michael Traasdahl Møller. Banen strækker sig over en varieret terræn og byder på en række udfordringer for golfspillere på alle niveauer.

Hammel Golf Klub har også en række faciliteter, herunder en øvelsesbane, en putting green og en driving range. Klubhuset er et hyggeligt sted at slappe af efter en runde golf, og der er også en pro-shop, hvor man kan købe golfudstyr og tilbehør.

Hammel Golf Klub har en hjemmeside på http://www.hammelgolfklub.dk/, hvor man kan finde mere information om klubben, herunder turneringer, priser og medlemskab. Hvis du er interesseret i at spille golf i Hammel, er Hammel Golf Klub bestemt et besøg værd.

Sådan bestiller du tid hos Hammel Golf Klub

For at bestille en tid hos Hammel Golf Klub kan du følge disse trin:

1. Gå til Hammel Golf Klubs hjemmeside på hammelgolfklub.dk
2. Klik på “Tidsbestilling” i menuen øverst på siden
3. Vælg den ønskede bane (18 huller eller par 3)
4. Vælg den ønskede dato ved at klikke på kalenderen
5. Vælg den ønskede tid ved at klikke på den ledige boks
6. Udfyld dine kontakt- og betalingsoplysninger
7. Bekræft din booking

Du kan også bestille en tid ved at kontakte Hammel Golf Klub direkte på telefon eller e-mail.

Medlemsskab og priser hos Hammel Golf Klub

Hammel Golf Klub er en populær klub i Midtjylland med en række forskellige medlemskaber at vælge imellem. Medlemmerne kan nyde godt af en smuk bane, der er omgivet af skov og en fantastisk udsigt over landskabet.

Priserne for medlemskab varierer alt efter alder og spillefrekvens, og klubben tilbyder også forskellige rabatter for familier og unge medlemmer. Der er også mulighed for at købe et midlertidigt medlemskab, hvis man ikke ønsker at binde sig for en hel sæson.

Udover adgang til banen og klubhuset, får medlemmerne også adgang til træningsfaciliteter og diverse sociale arrangementer, herunder turneringer og klubmesterskaber.

Som medlem af Hammel Golf Klub er man en del af en stærk fællesskab og får mulighed for at dyrke sin golfspil på en professionel bane. Klubben er åben for alle, uanset om man er nybegynder eller erfaren spiller, og der er altid hjælp og støtte til rådighed, hvis man har brug for det.

peter
Martin Henriksen
Skribent Golfspillerne | martin.henriksen@golfspillerne.dk | Se nyeste indlæg

Som skribent for Golfspillerne.dk, har Martin skrevet adskillige artikler og anmeldelser om golfbaner, udstyr og teknikker. Hans erfaring som golfspiller gør ham til en autoritet inden for feltet, og hans passion for sporten er smitsom for læsere og andre golfspillere.