Gareth Bale bekræfter at han vil spille PGA Tour i 2023

Læsetid: 3 minutter

Gareth Bale har bekræftet, at han vil deltage i en PGA Tour kun to uger efter han har trukket sig tilbage fra fodbold.

Den walisiske legende, 33, annoncerede tidligere denne måned, at han ville trække stikket ud for sin spillerkarriere efter en periode i USA med Los Angeles FC.

Det er endnu ikke afgjort, hvad Bale vil gøre næste, men han har bekræftet, at han vil deltage i en golfturnering i Californien i begyndelsen af ​​februar.

Den tidligere Tottenham og Real Madrid-stjerne vil deltage i AT&T Pebble Beach Pro-Am, som har en anselig præmiesum på $9 millioner (£7.3m).

Så mange som 156 pro-golfspillere forventes at deltage mellem den 2. og 5. februar, herunder US Open-vinder Matt Fitzpatrick, samt Jordan Spieth og Luke Donald, sammen med 156 amatører.

Bale vil være en del af den kendte besætning i Californien, sammen med skuespillere som Bill Murray og Jason Bateman, samt musikerne Macklemore, og der forventes tusindvis af tilskuere på Pebble Beach.

Begivenheden er på PGA Tour, og Bale bekræftede sin annoncering på Instagram, efter at have været en ivrig golfer i flere år.

Bale fejrede berømt med en flag, der læste ‘Wales. Golf. Madrid. I den rækkefølge’ på landsholdet, hvilket skabte frustration hos tilskuere i hovedstaden.

Hvad er Gareth Bales golfhandicap?

Gareth Bale fik kaldenavnet ‘The Golfer’ under sin tid i Real Madrid, og hans åbenlyse besættelse af golf har resulteret i meget latter, selv med hans egne supportere, der gør nar af ham. Da han havde svært ved at finde formen på Santiago Bernabeu og ofte fandt sig selv på bænken, blev hans forkærlighed for en runde golf holdt mod ham af nogle.

“Mange mennesker har problemer med, at jeg spiller golf,” sagde Bale til EAL-podcasten. “Jeg ved ikke, hvad deres grund er, fordi jeg har talt med læger og alle er glade for det.

“Medierne har denne opfattelse, at det ikke er godt for mig. Steph Curry spiller måske om morgenen før en kamp. Hvis jeg spiller to dage før en kamp, så er det som ‘hvad laver han?'”

Han har taget kritikken med et smil, og har endda vist sig med et banner, der havde slogannet “Wales. Golf. Madrid. I den rækkefølge.” da Wales kvalificerede sig til Euro 2020.

“Jeg er en golfer. Har I ikke set billederne?” sagde Bale om sit nye kaldenavn, som var givet til ham af Thibaut Courtois, i 2019. Han tilføjede: “Jeg er meget glad for kaldenavnet, ærligt talt. Det er et godt en.”

Det er tydeligt, at Bales kærlighed til golf er vel dokumenteret, men er han egentlig god til det? Vi tager kig på Wales-legendens handicap og mere.

Som sent som 2022 var Bale spillede Bale med handicap 2 i golf. Han har gradvist forbedret sin spil, efter at have afsløret en handicap på “tre eller fire” i samtale med Erik Anders Lang i 2020, da parret spillede en seks-huls match på Golf Santander i Madrid.

En handicap på to betyder, at Wales-stjernen er en over gennemsnitlig amatør golfer, da han er så tæt på ‘scratch’ (0), selvom han stadig ikke er helt så god som professionelle.

I 2015 rapporterede Daily Express, at angriberens handicap var “et respektabelt seks”, hvilket betyder, at hans tid til at spille i Madrid og rundt om i verden i steder som Californien har hjulpet ham med at forbedre sig.

Han spiller tydeligvis nok til at blive bedre, men spiller han virkelig for meget? Det synes usandsynligt, og han har understreget, at det kun er en fritidsinteresse, som hjælper ham med at slappe af.

“Fodbold er min nummer én sport. Jeg er betalt for at gøre det, og jeg giver altid mit bedste. Golf er en hobby som enhver anden ville have en hobby,” forklarede Bale i 2019. “Der er ikke noget galt med at have en runde. Folk laver en stor sag ud af det, men mange fodboldspillere spiller, og det er en ting, jeg virkelig nyder.

“Det holder mig roligere udenfor banen og giver mig tid væk fra fodbold, som er nødvendigt.”

abraham rundquist
Abraham Rundquist
Redaktør Golfspillerne | abraham.rundquist@golfspillerne.dk | Se nyeste indlæg

Abraham Rundquist er en passioneret golfspiller og skribent, der fungerer som redaktør på Golfspillerne. Med en dyb forståelse af sporten og dens historie har han dedikeret sig til at informere og underholde sine læsere med spændende artikler, nyheder og analyser om golfverdenen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *