Historien om Thomas Bjørn: Danmarks mest vindende golfspiller

thomas bjørn
Læsetid: 2 minutter

Thomas Bjørn er en dansk golfspiller, der har bopæl i London, Silkeborg og Gothenburg. Han er en stor fan af fodboldklubben Liverpool og har været det siden hans barndom. Bjørn begyndte at spille golf da han var 6 år og blev professionel i 1993. Han er den første danske spiller, der nogensinde har spillet i Ryder Cup i 1997. Han er kendt som “The Great Dane” blandt sine kolleger og fans. Bjørn er også gode venner med den anden danske golfspiller Thorbjorn Olesen. Hans favorit golfklub og baner er Emirates Golf Club i Dubai og Loch Lomond i Scotland.

Han er en af Danmarks mest vindende golfspillere og har været blandt verdens bedste golfspillere i flere år. Bjørn har vundet flere turneringer på European Tour og har også repræsenteret Europa i Ryder Cup flere gange. Han har tre børn og var tidligere gift med Pernilla Bjørn fra 1998 til 2014 inden de var igennem en skilsmisse. Bjørn er nu i et forhold med Grace Barber.

Hvad har Thomas Bjørn vundet?

Thomas Bjørn har vundet flere turneringer på European Tour, herunder 15 turneringer i løbet af sin karriere. Han har også repræsenteret Europa i Ryder Cup flere gange, hvor han har vundet tre gange i 2002, 2014 og 2018. Han har også vundet flere turneringer uden for Europa, herunder Australian PGA Championship i 1995. Han har også spillet i flere majorturneringer, som The Open Championship, US Open og PGA Championship og har også vundet flere turneringer på Challenge Tour og Nordic League.

thomas bjørn

Thomas Bjørn Net Worth

Thomas Bjørn har vundet ca. 134,5 mio. kroner i præmier i løbet af sin karriere fra 1993 til 2022, ifølge europeantour.com. Det meste af disse præmiepenge er vundet i World Tour-sammenhæng, med 134 mio. kroner.

Thomas Bjørn turnerer Danmark med foredrag

Thomas Bjørn tilbyder et eksklusivt foredrag, hvor han tager publikum med ind i hans professionelle golfkarriere og de største øjeblikke i hans 25-årige karriere. Omdrejningspunktet for foredraget er hans triumf på Le Golf National i 2018, hvor han for første gang åbner op for publikum og deler hans tanker og dispositioner op til og under turneringen, og hvordan han vandt over de amerikanske favoritter. Publikum vil få et unikt indblik i hans mentale forberedelse og taktik, fra hotelværelserne til taktikmøderne. Bjørn vil dele personlige anekdoter og historier, som normalt ikke er tilgængelige for offentligheden. Foredraget er en unik mulighed for at få et indblik i livet som professionel golfspiller og de udfordringer og triumfer, der følger med det.

kristoffer holten
Kristoffer Holten
Hjemmeside | Se nyeste indlæg

Kristoffer Holten er en dansk SEO specialist med mere end 10 års erfaring inden for søgemaskineoptimering. Udover sin karriere som SEO specialist, har Kristoffer også en stor passion for golf og har spillet i mange år. Han har dedikeret sin fritid til at skrive om golf og dele sin viden og erfaring med andre golfspillere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *